9 April, 2024

Vi snackar snabba bilar och motorkul

Formel 1 är den mest kända motorsporten där bland annat Ferrari används. Det är en sport som fascinerar många och brukar ofta ha långa sändningstider på TV. Men nu kan du åka på en sportresa och uppleva allt på plats istället.

Resor kan ge så mycket mer än bara ett miljöombyte. Just därför har många företag i dag startat sportresor för att möta den enorma publik av sportsupportrar som finns i världen följ denna länk.

Såväl som stämning, miljöombyte och likasinnade människor får du en oförglömlig live upplevelse som ingen tv-skärm kan ge. Tänk dig att se bilar som flyger fram i över 250 km/h tillsammans med närmare 40 000 åskådare som kantar banan tillsammans med dig. Det här behöver man inte vara en motorentusiast för att vilja uppleva live.

Vad mer kan Barcelona erbjuda?

Barcelona är den spektakulära staden där allt händer och dit alla vill åka oavsett syfte.

Förutom att titta på sport i Barcelona kan man även bada på någon av stadens badplatserna. La Rambla och La Sagrada Familia är de mest turistkända. Även en lagom lång dagstur till naturskyddsområdet Montserrat kan vara ett perfekt alternativ. Här kan du ta dig upp på spännande bergstoppar, kliva in i ett gammalt kloster och njuta av utsikten som sträcker sig ända till Mallorca.

Motorsport