17 June, 2024

Vi snackar snabba bilar och motorkul

Vi älskar inte bara att titta på motorsport, eller att köra snabba bilar, vi älskar också att spela motorspel! Låt oss prata om några av våra favoriter:

Bilar och casino

Snabba bilar och snabba pengar, klart det snabbt blir ett favoritspel. Vi hittade spelautomaten Drive: Multiplier Mayhem som är snabb och med läcker grafik. Minsta satsningen är bara 1,5 krona så det är lätt att hålla farten i spelet utan att du förlorar mycket pengar. Men du har förstås också chansen att satsa högre och vinna stort. Spelautomaten har ett bra soundtrack och får högra betyg från flera olika källor. Dina vinster kan multipliceras hela 120 gånger och det betyder att den högsta vinsten du kan vinna 750 000 kronor. Tyvärr handlar inte spelet om att köra bilar, men det förlåter vi eftersom vi kan få free spins och vinna pengar istället!

Need for Speed

Det här är, som många redan vet, en hel serie men vi kunde inte plocka ut ett enda spel. Vi gillar alla och tillsammans har spelen sålts i över 100 miljoner exemplar. Spelen skiljer sig en del mellan varandra eftersom det är olika företag som har tagit sig an spel-serien genom åren. Både EA Black Box och Criterion Games har utvecklat speltitlar. Need for Speed började redan 1994 och det har kommit ut strax över tjugo titlar genom åren, ibland dyker det till och med upp två titlar under samma år. Man behöver inte gilla alla spel men med det stora utbudet kan du hitta flera titlar som passar dig och de äldre spelen är redan klassiker som alla bilälskare borde testa.

Forza

En annan spelserie som många klassar som världens bästa racingspel är Forza-spelen. Första spelet kom 2005 och fick bra recensioner, därefter startade en snöbollseffekt på framgångarna och idag har Turn 10 Studion sladdat förbi alla konkurrenter och står ensam på förstaplatsen. Det senaste spelet, Forza 6, har helt underbar grafik och står ut i mängden. Du kan numera även köra i mörkret, något som du aldrig har kunnat i de tidigare spelen. Dock finns det de som säger att om spelen har en negativ bit så är det musiken. Och det är förståeligt för dem som inte uppskattar technomusik vilket alltid har varit ett kännetecken för spelen.

Bilar , Motorsport