9 April, 2024

Vi snackar snabba bilar och motorkul

Elbilar är en fantastisk innovation som håller på att ta över hela marknaden. Inom en inte alltför lång tid kommer all nybilsproduktion att styras om och bli elbaserad. Det finns många positiva saker med elbilar, inte minst för vår miljö. Men det finns faktiskt också en del nackdelar.

En sådan är bland annat att du själv inte kan mecka med bilen. Det är för komplicerat och det kan rent av vara farligt eftersom batterierna är kraftiga och använder höga voltantal.

Om du har problem med din Polestar eller om du bara ska serva den kan du klicka dig vidare här. Det är viktigt att du gör service på bilen för garantins skull.

Serva bilen i tid

Alla nya bilar har ett serviceschema som du som äger behöver följa för att garantin ska gälla. Om du missar att serva bilen kommer garantin att upphöra, vilket kan bli dyrt om den skulle gå sönder på ett eller annat sätt.

All service som sker på bilen måste bli gjord av en licensierad verkstad för att garantin ska gälla. Om du känner dig osäker på reglerna är det bra om du läser igenom garantin du har på bilen.

Bilar